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상현동 옛날통닭 먹어본 여자의 솔직한 후기#상현동 #옛날통닭/ Review about eating the old chicken at SangHyundong

by chobo&시작하는 블로거 jelly03 2020. 6. 1.


  • 옛날통닭
  • Old Chicken
  • 1 마리 당 6,500 원
  • 6,500 won per a chicken.
*Sauce, drink needs to pay extra fees.


상현동 옛날통닭 추천하는 이유 1

바로, 가격이 너무 천사같기 때문이지요. 보통 다른 곳에선 치킨 1마리만 해도 가격이 10,000원이 넘잖아요. 예를 들면 2OO집만 봐도 후라이드 1마리에 13,000원이 되고 2OO여야 되니까 가격이 벌써 20,000원이 벌써 넘어가고, BOO집만 봐도 후라이드 1마리에 18,000원이 넘어가면서 더 비싼데 1마리에 6,500원이니 얼마나 가격이 천사입니까 3마리는 보통 시키지 않지만 시키기만 해도 다른곳의 1마리 가격을 조금 넘어 가니 너무 좋은 것 같아요.

First reason to recommend the old chicken in Sanghyundong.

That is because of the price which is so reasonable! Usually if I order a chicken from other chicken place, it cost a lot! For instance, I looked up the chicken place called "HoOO 2OO" for a chicken, it costs like 13,000won. I also searched another site called "BOC" for a chicken. It costs more like 18,000 won per a chicken. Thus, compare to other shops, it costs more reasonable!

상현동 옛날 통닭을 추천하는 이유 2

두번째로 추천하는 이유는 통닭이 바삭하게 구워지는 것에 있어서 10분 이상 걸리지 않습니다. 그 이유는 통닭을 튀기는 곳에 넣자마자 7분 딱 타이머를 잽니다. 그다음에 조금만 기다리면 바로바로 나와서 사람들이 더 애용을 하고 있습니다. 따라서, 미리 아래 전화번호로 연락을 집에서 하고 찾아가면 됩니다. (왜냐하면 배달은 되지 않습니다.ㅜㅜ) 

Second reason to recommend this place

That is since it doesn't take more than 10 minutes. This place takes only 7~ 9 minutes to be ready to eat as the owner just put a chicken in the fried bucket and set the timer for 7 minutes. After 7 minutes, the owner pull out the chicken and just put in the paper back. Thus, we just need to order by the below phone number and be there as soon as possible. (The shop doesn't operate delivery system.)




상현동 옛날 통닭을 추천하는 이유 마지막

하지만, 가격과 나오는 시간보다 더 중요한것은 바로 맛이겠지요! 치킨 1마리 자체를 바로 기름에 튀겨서 나오니 바삭하고 쫀득하면서 뜯었을때 살이 통통하고 담백하게 십히는게 얼마나 맛있게요~ 그리고 혹시 시간이 여유가 있다면 가게에 미리 가서 앉아 있으면서 치킨 냄새도 맡고 바삭 튀겨지는 소리도 들어보세요. 옛날 치킨집이 기억에 남을걸요?

Lastly, I recommend this place as...

However, we consider the taste as the best reason for ordering foods. Thus, if I mention about the taste, the skin of the chicken just after it become fried would be crunch and the flesh inside the skin would be white and plenty of them. It was excellent choice I made.


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